Dansgodis med Junix i Degerforsparken

23 jun

Sista onsdagen i maj blev det en tur till Degerfors Folkets Park. Där stod Junix på scenen. Dessa härliga sörmländska grabbar som vet vad publiken vill ha. Vädret var som vanligt fantastiskt i Degerfors.

Klockan slog sex och bandet startade upp kvällen. Dansgolvet fylldes snabbt av glada dansare från när och fjärran. Det märks att Junix är populära. Mycket applåder efter varje låt. Något som banden inte är så bortskämda med idag.

Bland danspubliken fanns en kändis. Ole Hansen som spelat tillsammans med Kjell Andersson i Jontez. Han fick inte enbart dansa utan fick helt oplanerat kliva upp på scenen för ett gästframträdande i två låtar. Ole spelar annars i Kjellez.

Bugg, foxtrot blandat med lite gammaltjo. En härlig mix av låtar som publiken verkligen gillar. Jag har i tidigare inlägg dragit laguppställningen men kan göra det igen. Sven Malmberg spelar sax, följt och gitarr. Kjell Andersson spelar bas och sjunger. Sist men inte minst Gunnar Renvall som spelar klaviatur, dragspel och sjunger.

Sammanfattningsvis blev det en underbart trevlig kväll med Junix i Degerfors Folkets Park. Tack alla inblandade för en trevlig kväll. Vi ses på dansbanorna framöver.

Publicerad: 2023-06-23 23:44:02

admin