Danskväll med Ingmans på Norrgården

26 jul
Ingmans Orkester
Ingmans Orkester

Som jag skrivit tidigare så har det varit lite si och så med publiktillströmningen på danskvällar som man arrangerar. Efter reportage om detta i min blogg, på danslogen och i vår lokaltidning tänkte jag ta mig dit för att se om det hade gett resultat så att fler dansare hittat till logen. Kom till logen klockan tio minuter i sex och såg blott två bilar. Tänkte att detta inte kan vara sant. Kom strax där efter på att dansen inte börjar förrän kl 18.30 Ett hopp tändes igen. Kanske det kan bli lite folk trots allt. Tyvärr måste jag väl säga att det blev som brukligt.
Jag ställer mig själv frågan vad som kan vara fel?

Danspublik
Danspublik

Denna kväll var det Ingmans orkester som spelar upp till dans. Det är en duo bestående av bror Ingman och hans dotter Anita Ingman. Dom spelar massor av välkända dansbandslåtar som de flesta känner igen. Jag och dom som var där njöt verkligen av musiken. Trist att inte fler fick höra denna ljuvliga dansmusik som det bjöds på. Kanske tar dom igen det på torsdag 8/8 då Kennings kommer på besök.

Dom har väldigt gott fika på hembygdsgården som jag varmt kan rekommendera. Jag testade även lyckan på lotteriet som dom säljer av i pausen Kammade hem totalt 15 kronor som jag klokt investerade i nya lotter. Ingen mer vinst men man vet ju vart pengarna hamnar.

Ingmans Orkester
Ingmans Orkester

Efter pausen fortsatte så dansen igen. Anita berättade att det var ett tag sedan som dom spelade upp till dans på det här sättet. Men det märktes inte alls. Dessa två är så oerhört musikaliska och rutinerade. Det var som om dom inte gjort något annat. Efter dansens slut blev der lite småprat och fotograferande. Hoppas det inte dröjer länge tills vi får höra er igen.

Bjuder på ett klipp som jag filmade. Beklagar kvalitén på klippet. Men det är filmat med en liten kamera.

Publicerad: 2013-07-26 00:47:43

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.