Danslogen – Sveriges största danssite

12 sep
Danslogen - Sveriges största dansbandssite?
Danslogen – Sveriges största dansbandssite?

Jag vill tipsa er om en sida som är ovärderlig om du skall ut och dansa, nämligen danslogen.se Denna alldeles förträffliga site med dansprogram, nyheter, dansställen, dansbilder m,m.

I en tid då det är svårt för dansband att synas i media är dessa sidor som danslogen mycket viktiga. För några år sedan fanns det många olika sidor som skrev om svensk dansmusik på nätet. Men efter han har många sidor lagt ner. Idag är bara ett fåtal kvar där tycker danslogen är bland dom bättre på att förse folk med aktuell information om vart dansbanden spelar.

Att danslogen är en av de större sidorna märks om inte annat i branschen. Sker det ändringar i sista stund är det just danslogen som dansband och arrangörer väljer att rapportera in till. Flera dansband länkar till danslogen via sina hemsidor.

Angela Kemper med övriga medarbetare på danslogen gör ett enormt jobb med att dagligen hålla sidan uppdaterad med färska nyheter.
Det är ett tufft jobb att hålla en sida i danslogens storlek aktuell.

Utseendemässigt tycker jag danslogen.se ser helt okay ut även om sidan sakar en ”riktig” logga. Hade man det hade det varit fullbordat.
Layouten känns stilen och aktuell. På en hemsida i dag räcker det inte med att ha bra innehåll. Det är som med mat i affären. Har man inte en snygg och bra förpackning spelar det ingen roll hur gott innehållet smakar.
dans15

Något som är populärt på sidan är ”dansgalleriet” med bilder från diverse danser. Hit skickar privatpersoner in sina bilder. Själv skickar jag alltid in bilder när jag varit på en dans. Alltid lika kul att dela med sig av bilderna och visa andra hur trevligt det är på de dansställena som jag dansar på.

Det finns även ett mycket populärt forum på sidan där man kan bli medlem och debattera om dansband och annat som hör branschen till.
Då och då hålls även trevliga tävlingar med fina vinster.

Så det finns all anledning till att besöka danslogen.se

Publicerad: 2016-09-12 08:51:50

admin