Dansprogramen på bloggen

27 dec
Dansen i full gång
Dansen i full gång

Sitt inte hemma och dega utan åk ut och dans i mellandagarna och visa att ni vill ha era dansställen kvar och att det lönar sig att arrangera dans i mellandagarna. Själv drar jag i kväll till Forshaga Folkets Hus där Jenny Saléns svarar för dansbandsmusiken. Säsongsavslutning med allt vad det innebär. Trevligt kommer det att bli i alla fall.

Jag har som vanligt så här i slutet av året listat en del av vårens danser i Värmland. Observera att ALLTID kolla med arrangören innan ni åker i väg. Det kan bli ändringar i sista stund. Samtliga danser är publicerade med reservation för eventuella ändringar. Jag tar inget ansvar för eventuella felaktigheter som kan förekomma i dansprogrammen. Så kolla en extra gång om du åker långt. Försöker i den mån jag kan att meddela ändringar här i min blogg.

Publicerad: 2014-12-27 19:16:17

admin