Darin – Playing width fire

18 jan

Nej nej nej. Jag har inte ramlat och saligt mig. Och jag har tagit min dagliga dos av dansbandsmedicinen som i dag bestod av Berth Idoffs Dnansglädje 88 som poppades både framlänges och baklänges i morse.

MEN…. Sen jag såg så Mycket Bättre har jag fått lite lite tycke för Darin. Jag har alltid tyckt han varit ett popsnöre som man bara väntat på ska ta slut och bli en B-kändis eller i bästa fall C-kändis. Även om han inte har åstadkommit lika mycket kanske som Agnes, Måns Zelmerlöf, Loren och dom andra från Idol så har han ”något” som man inte kan sätta fingret på.

Hans ödmjukhet och personlighet är det något speciellt med. Så därför tänkte jag bjuder på hans nya singel ”Playing width fire”. Digga loss kära folket :)

Publicerad: 2013-01-18 22:33:31

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.