Det blev 100 riksdaler i Eldsjälsbingon

5 mar
Det blev 100 riksdaler i Eldsjälsbingon
Det blev 100 riksdaler i Eldsjälsbingon

Det blev 100 riksdaler i Eldsjälsbingon. Jo ni läste rätt. Jag vann hela hundra kronor. Inte illa.
Det finns bara en gala i Sverige som hyllar föreningslivets outtröttliga slitvargar – den heter Eldsjälsgalan. Det är Folkspels egen gala för Sveriges föreningsliv.

Anledningen till Eldsjälsgalan är den här: Sveriges föreningsliv är unikt i sitt slag. Det samlar omkring 5 miljoner medlemmar, från norr till söder. Och i nästan varje förening finns det en eller flera personer som, osjälviskt och med brinnande passion, stöttar och inspirerar medlemmarna sina respektive föreningar. Dessa personer – som dag ut och dag in, år efter år – sliter i det tysta förtjänar verkligen att hyllas.

I Eldsjälsgalan ställer vi oss alla upp och ger de ideella krafterna det erkännande de verkligen förtjänar, tillsammans med representanter från Idrottssverige och våra egna programledare och flera av landets mest uppskattade artister.

För att ytterligare visa föreningskopplingen som Folkspel har till föreningslivet spelar vi även bingo – i en specialvariant som kan ändra utseende från år till år. Det är ditt sätt att vara med och hylla landets Eldsjälar.

Text hämtad från Bingolotto.se

Publicerad: 2015-03-05 22:33:16

admin