Detta med danskulturer och hur vi klär oss.

20 okt

Det är lite kul att läsa framförallt om olika danskulturer och hur man klär sig för att åka ut på dans. Läste nyss på en sida om att en del i Norge tydligen opponerat sig mot dansgäster dansar med keps och alldeles för stora byxor. Det skulle nog aldrig ske i Sverige. Jag har då aldrig sett någon dansa i keps. Däremot har jag sett musiker som haft keps på sig. Men förklaringen till det var att det var tusentals mygg just den aftonen. Som sagt… Spännande är det detta med olika danskulturer.
Jag kommer att återkomma till detta lite längre fram i bloggen.

Som avslutning på detta inlägg delger jag er en klassisk dansoutfit a´la mackan. När jag åker på dans är det snyggbyxor och skjorta som gäller. Är det riktigt festliga tillfällen som nyårsafon eller liknande blir det även slips eller fluga.

outfitdans

Publicerad: 2015-10-20 23:21:24

admin