Donnez och Bergmans i Bingolotto

15 okt

Denna söndagen blev lugn på förmiddagen. Vaknade framåt lunch då jag var på dans i går till Micke Ahlgrens. Blev en del sittande framför datorn. Hade tänkt ge mig ut och ta kort men vädret gjorde att det inte var läge för det. I stället så tog jag tillfället att be min kära bror ordna med en bingolott inför kvällen. Våra favoriter i Donnez och Mats Bergmans skulle ju medverka och det kunde vi ju inte missa. Strax efter halv sju kom han och hämtade mig för vidare färd hem till hans trevliga etta med kokvrå.

Drömmarnas man framförde Mats Bergmans och Åhus Strand bjöd Donnez på. Alltid lika trevligt att se dansbands på tv. Det är på tok för lite dansband på tv. Jag minns på 90-talet då man satt klistrad på torsdagarna då Café Norrköping och Bingolotto på lördagarna hade dansband. Och då snackar vi exponering. Minst 5-6 låtar fick orkestrarna framföra då. Lite skillnad mot dagens framträdanden då man med tur får göra två låtar. Inte ett Bingolotto utan mat. Brorsan bjöd på smarrigt goda rostade mackor med ost och makrill på. Mums!!!

Janne Bülund intervjuade Linus och Donald om turnelivet. Något som kom på tal var motion. Efter lite snack fram och tillbaka om motion på turne kom Ingemar Arwidsson från skidskytteförbundet på en idé att utmana grabbarna att springa Göteborgsvarvet 2013.

Så frågan är om vi kommer få se Linus Lindholm springa Göteborgsvarvet 2013 eller? Donald antog utmaningen direkt medans Linus var mer tveksam och hoppades (?) på spelning då :) Kanske detta kan sporra fler Dansbandsfolk att springa Göteborgsvarvet 2013. Datumet ni alla skall pricka för i kalendern är Lördag 18 maj 2013

Publicerad: 2012-10-15 22:23:39

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.