Dreams på gång med sitt andra album

11 jun

dreamscd15

När Dreams vann Sveriges Radios Specialpris vid Guldklavengalan 2013, var det bevis på att bandet tagit klivet till att bli ett av Sveriges absolut hetaste, moderna dansband. Ett band som vågar ta egna vägar och följer sitt hjärta när det gäller låtval och produktion har visat sig bli väldigt populärt på dansbanorna runt om i Sverige.
Det var ett tag sedan förra skivan kom, ganska exakt tre år. Bandet har inte velat skynda ut en uppföljare till ”Drömmar” utan har tillsammans med producenten Henrik Sethsson omsorgsfullt valt ut låtar och det sound som passar dem. Resultatet är fantastiskt. Fräscht, modernt och med ett helt eget sound i en bransch där det är väldigt lätt att låta som många andra. Inte konstigt att de fick Sveriges Radio- pris 2013. Något de väl förvaltar på nya albumet!

Grabbarna i Dreams har skickar med en hälsning som ni kan läsa här nedan.
Vi är framme vid nästa kapitel på vår resa och mycket har hänt sen sist. Glada och lyckliga kan vi stolt säga att vi äntligen hittat hem! Men det har inte alltid varit en raksträcka. Vi har lärt oss att ta vara på motgångarna, det är de som gör oss starkare. Så genom slingriga skogsvägar, höga berg och djupa dalar, i med- och motvind har vi nu kommit upp för krönet och kan trycka gasen i bott.Vi har vinden i håret och drömmen är starkare än någonsin! Allt medan ni, våra kära dansare, har följt oss och stöttat oss genom allt. Tack! Vi har funnit varandra på vägen och vi har funnit vårt sound som Sveriges modernaste liveband. Varsågoda, det här är vi, det här är Dreams.

Källa: Ginza.se / Dreams

Publicerad: 2015-06-11 08:00:10

admin