Drifters – Ljudet av ditt hjärta

6 nov
Drifters - Ljudet av ditt hjärta
Drifters - Ljudet av ditt hjärta

DRIFTERS – LJUDET AV DITT HJÄRTA
Betyg: 5
Skivbolag: Kavalkad Records
Antal låtar: 15
Totallängd: 48:55

Drifters har gjort det igen. Med albumet ”Ljudet av ditt hjärta” levererar dom förstklassig dansmusik i en snygg förpackning. Detta Drifters sjätte album med Erica Sjöström bakom mikrofonen. Ska man jämföra de senaste albumen går bandet från klarhet till klarhet. Nya albumet är inget undantag.

Starka låtar av bland andra Bobby Ljunggren, Fredrik Kempe och Henrik Sethsson för att nämna några av dom stora. Skivan håller otroligt bra klass rakt igenom och man blir inte det minsta besviken. Drifters levererar och det med besked. Erika sjunger med inlevelse och kanske bättre än någonsin.

Det märks att man tagit god tid på sig att färdigställa albumet. 15 låtar är också generöst i en tid då många väljer att bara ha med 12 spår. Ingen av skivans 15 spår sticker ut något mer än de övriga. Men för att lista några bör följande nämnas ”För den du är”, ”Ljudet Av Mitt Hjärta”, ”Himmelen För Mig”, ”Ring ring”, ”Jag älskar dig” ”Öar i ett hav”, den svenska versionen av Dolly Partons och Kenny Rogers hit ”Islands in the stream”. Den sistnämnda görs i en utmärkt duett mellan Erika och Jannezsångaren Kjelle Danielsson. När man hör detta frågar man sig om Drifters kan bli så mycket bättre 2009? Nej jag tror inte det.
Kan bara gratulera Drifters till ett lysande album.

X= Katastrof
1= Dålig
2= Skaplig
3 = Godkänd
4 = Mycket bra
5 = Mästerligt

Publicerad: 2009-11-06 18:51:08

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.