Drifters premiär på Upperudslogen

13 aug
Drifters på Upperudslogen
Drifters på Upperudslogen

Den 27 augusti spelade Drifters för första gången på Upperudslogen. En kväll som jag länge sett fram emot. Drifters är ett av mina favoritband. Fast egentligen gillar jag alla band, bara dom spelar bra.

Denna kväll då Drifters spelade var vädergudarna verkligen på dansens sida. Varmt så in i baljan så man trodde man skulle tuppa av. Detta betyder mycket vatten under kvällen. På Upperudslogen har man en kran utanför kiosken där man bara kan hämta sig kallt vatten. Det var många som utnyttjade detta denna afton.

Danspublik till Drifters
Danspublik till Drifters

Det var första gången som Drifters och grabbarna besökte denna loge. Jag hade på förhand gett dom lite information om Upperudslogen. Vi anlände kvart i nio och det var redan fullt med bilar, husvagnar och husbilar på parkeringen. Vart ska detta sluta tänkte jag. Detta kommer att bli en kanonkväll tänkte jag. Det blev det också. Erica och grabbarna bjöd på massa godis från sin kommande platta som jag inhandlade. Mycket bra album.

Erica i Drifters
Erica i Drifters

Erica är en otrolig person som är mer än bara en dansbandssångerska. Hon tar sig verkligen tid med alla och är mån om att alla på dansgolvet ska må bra. Även dom andra bandet är underbara personer. Hela bandet brys sig verkligen om sina fans till det yttersta.

Så har vi kommit fram till paus. Finns det något trevligare än sitta ute i det fria och fika en varm sommarkväll och se solen sakta med säkert gå ner över Molkomssjön. Detta är verkligen livskvalité på hög nivå. Det kan nog inte bli så mycket bättre.

Anton och Ronny
Anton och Ronny

Efter pausen när bandet börjar spela får jag mig en pratstund med en av dansarna som var där. Han liksom jag lovordar Drifters och stället Upperudslogen. Han är ute en hel del i svängen så vi pratade om olika dansställen och orkestrar. Alltid lika trevligt att utbyta tankar, funderingar, upplevelser och erfarenheter med andra som är ute i svängen.

Tim och Stellan
Tim och Stellan

Så till slut var det så dags för Drifters att bjuda på sista dansen. Annette som har hand om maten och serveringen kom som vanligt med sin trevliga gästbok som orkestrarna så fint skriver i. Det måste vara riktigt kul att ha som minne. Efter att ha tackat av bandet var det bara att styra kosan hemåt.

Danspublik till Drifters
Danspublik till Drifters
Publicerad: 2013-08-13 19:59:03

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.