Drifters skapade stämning i Forshaga

29 okt
Drifters
Drifters

I lördags den 27/10 var det Drifters som stod för musiken i Forshaga Folkets Hus. Detta är alltid ett vinnande kort och det visade sig att det var även i går. Härlig stämning hela kvällen rakt igenom.

Det var ovanligt mycket bilar på plats när vi kom till Forshaga. Tänkte att detta kan ju bli en riktigt mycket folk vilket det också en bit över 460 personer var det som denna kväll löst in sig för att dansa. Det märktes att golvet var extra välfyllt denna afton.

Erika Sjöström
Erika Sjöström

Extra kul att se så mycket folk från start. Under första danserna blir det som alltid en massa hälsande på folk som är där och dansar. Många man känner igen som alltid brukar vara och dansa i Forshaga.

Drifters levererade i vanlig ordning. Det märktes att man gillar att ha kul på scenen. Blev en hel del bus och annat smått och gott. Härligt när en orkester bjuder så på sig själva. Utan att överdriva är
nog Erica en av våra mest sympatiska dansbandssångerskor som vi har. Lättsam och ödmjuk tjej och som dessutom tar sig tid för alla både före och efter dansen.

Ronny och Tim
Ronny och Tim

Drifters har en lång karriär som dansband då man startade det hela 1962. En otal skivor, singlar med mera har man spelat in genom åren. Många listplaceringar och utmärkelser såsom guldklavar, guldskivor har man fått mottagit. Från och med hösten 2012 består bandet av Erica Sjöström på sång, saxofon och dragspel. Tim Nilsson håller liksom farsa (Gunnar Nilsson i Lasse Stefanz) takten bakom trummorna. Nytillskottet i bandet är Anton Johansson som står för basspelandet. Sen har vi mannen som varit med längst i bandet, Stellan Hedevik som sedan 1983 sköter klaviaturerna. Sist men absolut inte minst har vi Ronny Eriksson på gitarr och sång. Där har ni Drifters laguppställning anno 2012.

Stellan och Simon
Stellan och Simon

åter till Forshaga Folkets Hus där det snart är dags för paus. Kön börjar ringla sig lång ner till ”Grottan”. För egen del blev det som vanligt en mycket smarrig köttbullemacka med en mer päron. För Drifters del blev det som vanligt en taccobuffé.

Danspublik
Danspublik

Efter pausen blir det hålligång fram till 01.00 då det är dags för orkestern att tacka för sig. Men som vanligt i Forshaga får orkestern spelade en extra låt. Det är nästan mer en regel än ett undantag. Efter dansen blev det lite gruppfotografering och samtal med grabbarna i bandet och så klart Erica.

Erika och Simon
Erika och Simon

Jag vill härmed tacka bandet Drifters för en riktigt trevlig kväll. Det var längesen man hade så kul. Nästa dans dansäventyr blir på dom blå vågorna.

Jag och Erika
Jag och Erika
Drifters i Forshaga Folkets Hus
Drifters i Forshaga Folkets Hus
Publicerad: 2012-10-29 22:16:00

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.