Eftermiddag vid natursköna Östervik

10 aug

Hejsan!
Några kilometer Öster om Kristinehamn ligger Östervik. Det är väl kanske mest känt för att det finns ett Kapell där. Enligt sägner sägs det att de spökar där. Men det är absolut inget jag tror på. Jag tror det är mest någon man hittat på bara för att det hör liksom till att det skall spöka i kapell och slott.

Eftersom man inte bor så långt ifrån Östervik blir detta en fin cykeltur. Det är bra att bo som man bor, eftersom man bara kan cykla någon/några få kilometer så är man ute på landsbygden. Det jag glömde, eller på senare var att man kunde ha haft med sig lite fika. Men det får väl bli någon annan gång.

Det började visa sig lite tendenser till småregn, när jag kom fram till Östervik, men sen sprack det upp och solen visade sig. Efter en liten paus vid Östervik bar det av till Gustavsviks herrgård. Här passade jag på att ta några bilder på mig själv i dessa fina miljöer. Lite nya bilder på hemsidan är ju inte fel.

Sen gick jag ut på en äng och fotograferade lite fina sommarvyer med kossor och sånt som hör till. När jag varit här och strövat runt i några timmar bar det hemåt igen.

Publicerad: 2004-08-10 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.