Elisa Lindström i Bingolotto

15 sep

Med ett unikt artisteri och med stämband av guld har Elisa Lindström befäst sin plats i den svenska publikens hjärtan, om och om igen. Nu på söndag 19 september, kl. 18.00 i TV4, tar hon, till allas förtjusning, åter plats på BingoLottos scen.

Elisa började sin karriär med dansbandet Elisa’s, som rönte stor framgång i flera år. Därefter har hon såväl turnerat som gett ut album som soloartist. Totalt har det blivit tre utgivna album, som alla tagits emot varmt av en hängiven lyssnarskara. Med lite drygt 75 000 lyssnare per månad på Spotify råder det inga som helst tvivel kring Elisas oerhörda begåvning och folkets kärlek. Därutöver förärades Elisa med en Guldklav i kategorin ”Årets Sångerska”, både 2011 och 2012. Dansbandstjärnan Elisa har utöver att verka som sångerska även medverkat i flera tv-produktioner, däribland ”Körslaget”, ”Dansbandskampen”, ”Stjärnornas stjärna” och ”Det stora racet”. 2016 tog hon även Sverige med storm då hon mycket välförtjänst stod som segrare i det årets upplaga av Let’s Dance. Elisa är dessutom mycket rutinerad även i BingoLotto-sammanhang. År 2017 ledde hon BingoLottos Uppesittarkväll i TV4, tillsammans med Lotta Engberg.
Under vinter 2019 gav hon sig ut åter ut på turné med Christmas Night, efter 2018 års stora succé. Denna gång i sällskap av Wiktoria, Tommy Nilsson och John Lundvik.
Elisa tävlade för första gången i Melodifestivalen 2014 med bidraget ”Casanova”, som idag har över 2,8 miljoner lyssningar på Spotify. I år gjorde hon come back på Melodifestivalens ärofyllda scen med låten ”Den du är”, som nu uppnått över 1 miljon lyssningar på Spotify.

Programmet sänds i TV4 kl 18.00

Publicerad: 2021-09-15 17:27:40

admin