En onsdag

22 jan
"Min" Busshållplats
”Min” Busshållplats

Jag hoppas ni inte fick en chock när ni surfade in på bloggen. om ni fått det ber jag om ursäkt för då hade det varit allvarligt. Man ska akta sig för att använda ord som chock och kaos. Inte gödsla så med dom som kvällstidningarna gör. Jag undrar om reportrarna verkligen vet innebörden av dessa ord?

Dagen idag har bestått i jobb, tv-tittande, hockey och lite chillande med mig själv.

Alltid lika spännande att gå till jobbet för man vet aldrig vad som kommer hända. Spännande utmaningar att brottas med är bara roligt tycker jag. Kan ju säga att detta med logistik är riktigt kul. Och ännu roligare blir det när det blir som man tänkt sig att det skall fungera. Följetongen rullar vidare.

På lunchen passade jag på att ta mig en rask promenad ner på byn eller in till city beroende på hur man ser det. Hämtade ett paket på Pressbyrån med lite prylar som jag köpt på tradera. Det är alltid skönt med en promenad efter att man ätit mat. Det borde man göra oftare, oavsett om man har ärenden på stan att uträtta eller inte.

Kvällen har jag ägnat åt BIK Karlskoga som spelade borta mot Karlskrona. Det blev ett riktigt bra slut på en bra match. 3 sköna poäng till Värmland och upp i serieledning. Nu gäller det att fortsätta trumma på och kämpa.

Publicerad: 2014-01-22 21:17:15

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.