En trevlig eftermiddag med Matz Rogers i Örebro

10 mar

Denna förtjusande soliga tisdag tog jag ledigt efter lunch. Denna för att tillsammans med mor och far åka till Brunnsparken Örebro. Detta anses som mellansveriges dansmecka. Eftermiddagsdans med start 13.30 stod på menyn. Mycket folk hade rest hit denna eftermiddag. Det var låååååång kö utanför för att komma in. Närkingar, värmlänningar, västgötar, sörmlänningar, västmanlänningar i en härlig mix.

Bandet som svarade för musiken denna eftermiddag var Matz Rogers. Denna eftermiddag var även bandet Jive på besök som hade en ledig dag mellan två jobb. Mycket trevliga gäng båda två.

Härligt gofika blev det i pausen med goda smörgåsar och läsk. Jag passade på att besöka orkestern i logen för att snacka lite skit. Orkestern fick otroligt smarriga mackor och kaffe och en annat smått och gott. Det märks att de vet hur man tar hand om sina orkester som de har på besök. Snackade även del med Jive. Lovade att dyka upp på någon spelning snart.

Lite härliga bilder blev det från min kamera som ni kan beskåda här nedanför. Har någon kommit med på bild utan vilja. Kontakta mig direkt så plockar jag bort bilden. Fler bilder finner du även på danslogen.se

Tack grabbar för en riktigt trevlig eftermiddag.

Publicerad: 2020-03-10 11:58:37

admin