En trivsam eftermiddag med Gideons i Örebro

5 apr

Denna förtjusande soliga tisdag tog jag ledigt efter lunch. Denna för att tillsammans med mor och far åka till Brunnsparken Örebro. Detta anses som mellansveriges dansmecka. Eftermiddagsdans med start 13.30 stod på menyn. Mycket folk hade rest hit denna eftermiddag. Närkingar, värmlänningar, västgötar, sörmlänningar, västmanlänningar i en härlig mix.

Bandet som svarade för dansmusiken denna eftermiddag var Gideons. Ett band som jaf träffade första gången 2007. Jag har sedan dess underhållit deras hemsida samt designat deras kort och affischer. Det var kul att överraskade den, Kommer inte dom till oss så får vi komma till dom Lite som att mötas på halva vägen även om Gideons har något längre väg hit. Alltid lika trevligt träffas och för höra er underbara musik.

Som jag skrev tidigare så var det mycket folk som hade tagit sig denna dag. En bit över 250 personer var på plats enligt arrangören. Detta är otroligt populärt. Dessa dansser på tisdagarna arrangeras i samarbete med PRO. Men det är absolut inget krav på medlemskap i PRO. Här är alla välkomna. Det uppskattar jag.

Härligt gofika blev det i pausen med goda smörgåsar och läsk. Jag passade på att besöka orkestern i logen för att snacka lite skit. Orkestern fick otroligt smarriga mackor och kaffe och en annat smått och gott. Det märks att de vet hur man tar hand om sina orkester som de har på besök.

Lite härliga bilder blev det från min kamera som ni kan beskåda här nedanför. Har någon kommit med på bild utan vilja. Kontakta mig direkt så plockar jag bort bilden. Fler bilder finner du även på Gideons hemsida www.gideons.se

Tack grabbar för en riktigt trevlig eftermiddag. Ni har hjältar som genomförde kvällen trots att ni inte var helt friska. Vi ses när ni minst anar det.

Publicerad: 2019-04-05 22:50:32

admin