En tur till CSK

5 aug

Nu är semestern över och det är dags att böra jobba igen. Men första jobbdagen blev en halvdag då jag skulle till CSK i Karlstad. CSK är en förkortning för Centralsjukhuset Karlstad är Värmlands största sjukhus och länssjukhus i Värmlands län. Jag skulle dit och få lite hjälp med mina eksem igen. Så nu är en ny plan sjösatt så får hoppas att detta skall hjälpa. Lite mer piller blev det nu som gör att jag var tvungen att skaffa mig en sådan där praktisk dosett. Den som uppfann den borde ju ha nobelpris.

När jag var klar med dagens göromål blev det lite mat på stan. Lunchen intogs på en italiensk restaurang i centrala Karlstad som exiterat från mitten av 1980-talet. ”Fontana di Trevi” heter restaurangen som ligger på Järnvägsgatan 8.


Publicerad: 2021-08-05 12:16:12

admin