En vanlig onsdag

21 nov
I väntan på bussen hemmavid
I väntan på bussen hemmavid

Sitter här just nu uppklädd i fin skjorta och jeans för att snart dra mig ner till KCC. Kristinehamns Conference Center för att avnjuta en mysig kvällsbuffé. Till detta kommer det bli lite underhållning, kanske i dansbandsmusikens tecken? Riktigt trevligt ska det bli och en trevligt avbrott i vardagens dagliga lunkande.

Jobbet
Jobbet

I morse när jag vaknade Var lite mystiskt. Jag hade ådragit mig en rejäl svullnad på ena ögat. Det såg ut ungefär som när ja fått en allergisk reaktion. Skumt var det i alla fall att jag inte vet vad som utlöst svullnaden. Kanske jag är allergisk mot något jag inte vet om.

I övrigt har jag som vanligt jobbat. Alltid lika trevligt med varierande arbetsuppgifter och spännande projekt på gång. Det rör på sig kan man säga.

Jag på jobbet
Jag på jobbet

Jag återkommer med en ”outfitbild” och om hur kvällen har varit.

Kram på er alla läsare

Publicerad: 2012-11-21 18:15:12

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.