En vanlig tisdag

19 feb

Det är bara en helt vanlig tisdag i mitt enkla lilla liv. Har jobbat idag. Det har gått som på rälls måste jag säga. Har löst lite saker och fått lite klarheter i lite andra saker vilket känns gott.

Efter jobbet blev det att sätta sig på bussen till grannstaden Karlstad för att senare på kvällen vara med på ett styrelsemöte i en förening jag är medlem i.

Knastret Karlstad
Knastret Karlstad

Innan mötet han jag med en sväng på stan där jag besökte Knastret. En butik ni bör besöka om ni gillar skivor. Butiken ligger mitt emot Arkaden inne gården nere i källaren. Följ skylten som står på Östra Torggatan. Det ser väl inte så inbjudande ut att gå in i entrén som är totalt nerklottrad. Väl nere i källarlokalen är det fint ordning och reda. Här kan man göra fynd. Gamla vinyl-lp från tio kronor och cd-skivor från fem kronor stycket är något av det som erbjuds. Det är lite som att kliva tillbaks i tiden lite. Här kan man lätt fastna, eftersom det finns så mycket kuliga skivor att titta på. Det blev även en sväng i mitt i city innan klockan rann i väg och det var dags att knata till mötet

Karlstad Domkyrka
Karlstad Domkyrka

Från torget är det alls långt till vår möteslokal. Känns skönt med en så central lokal ett stenkast från Kyrkan. Idag var det mycket att ta upp inför stundande årsmöte eller ombudsmöte som det kallas. Känns riktigt meningsfullt att bidra med det jag kan. Man blir påmind på varje möte att det alltid finns saker att arbeta med för ett mer tolerant och anpassat Sverige för alla oavsett vem man är.

Trafik i Karlstad
Trafik i Karlstad

Efter mötet avslutats fick jag skjuts in till resecentrum för att sedan ta bussen hem till Kristinehamn. När det är bättre vädret och jag har sällskap brukar jag gåt till resecentrum. Det är en lagom promenad. Men idag stannade jag kvar lite för länge på mötet. Och för att inte riskera att missa bussen och behöva vänta en timme blev det bil in till resecentrum.

Hemma i Lusasken var jag strax efter klockan tio. Då är det skönt att varva ner framför datorn. Ha en fortsatt fin vecka.

Publicerad: 2014-02-19 19:29:30

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.