En vanlig torsdag

15 feb
Dagen i bilder
Dagen i bilder

Längesen jag skrev ett inlägg av mer personlig karaktär. Det mesta har ju senaste tiden handlat om dansband och det är ju det som jag så klart lägger tonvikten på. Allt för er dansbandsälskande bloggläsare.

Har varit lite små täppt i näsan i några dagar men nu har det gett med sig. Så nu går det åt rätt håll i alla fall. Så nu är det full fart som gäller i stort sett.

Har som vanligt jobbat idag. Med risk för att upprepa mig så är det alltid roliga och spännande projekt på gång, och med lite dansmusik i högtalarna går det ju nästan som en dans på rosor. idag huserade jag nästan själv på övervåningen då min kollega hans var på kurs. Så idag blev det en massa härlig dansmusik i form av Bengt Hennings, Callinaz och Claes Lövgrens som spelades på dansbandsdax.se. Jobbet går så mycket lättar med lite musik i bakgrunden.

Kvällen har jag ägnat åt att plöja en massa tv-serier. Farmen, Tunnelbanan, Svenska Rivieran och Ullared. Har ni tänkt egentligen vilken indirekt ”smygreklam” det är i alla dessa serier. Är ju hela reklamprogram.

I bland sitter man och funderar på hur dom lyckats hitta dessa kufiska personer som är med i dessa program- Men å andra sidan sett skulle det inte bli något program utan dessa ”sköna personer”. Sen så skapar dom ju lite jobb åt alla kvällstidningarna med så att dom har något att skriva om i sina nöjesblaskor. Så tack till alla er som medverkar och bjuder så på er själva.

Publicerad: 2013-02-15 01:02:14

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.