En vanlig torsdag…

25 okt
På väg till jobbet
På väg till jobbet

En helt vanlig torsdag i Kristinehamn. Idag tog jag bussen som vanligt till jobbet. Ovan ser ni hur fint det kan se ut vid stadsbondgården dit bussen åker varje dag. Riktigt fin utsikt över Mariebergsviken får man dit och på tillbakavägen in mot resecentrum. Speciellt nu med alla höstfärger så är det gudomligt vackert. Strax innan nio svänger bussen in vid Kristinehamns Resecentrum. Går med raska steg mot jobbet efter att jag hämtat dagens metro. Metro är perfekt läsning att ha på bussen eller på frukosten. Lagom långa artiklar.

Mackan i verkstan´
Mackan i verkstan´

Framme vid jobbet passerar jag Wafab Bils verkstad där jag idag passade ta en photoshot. Börjar dagen med lite frukost innan dagens arbete tog fart. Jag har många spännande projekt som känns stimulerande att arbeta med. Vad och vilka det är kan jag så klart inte avslöja här.
På lunchen i dag kikade vi på ”Playa Del Sol” medan vi åt våra lunchlådor som i mitt fall bestod av en pytt i panna från Lidl.

Avslöjande
Avslöjande

Kvällen spenderades med goda vänner och hockey på tv. Vi såg Färjestad tvåla dit Brynäs med 3-0. Det hela blev en trevlig afton. Lite gott käk blev det också. Bilden ovan visar vad vi åt. Lite smått avslöjande. Men gôtt var det. Nu återstår det att sova och ta nya tag inför morgondagens uppgifter. Äntligen fredag!

Publicerad: 2012-10-25 22:38:09

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.