Eskilstunagrabbar i Storfors

12 feb
Junix i Storfors Folkets Hus
Junix i Storfors Folkets Hus

Då var man hemma igen vid datorn för att summera en trevlig kväll i Storfors med Junix orkester från Eskilstuna. Nåja, nu är ju inte alla i bandet från Sméstan. Men man har staden som utgångsort i alla fall.

Sist jag hörde Junix var midsommarafton 2011 då med Nisse Uddin som trumslagarpojke och sångare. Under hösten så valde han att byta band till Gideons som kommer från samma stad. I samma veva bytte Gideons trummis Conny Eriksson band till Junix. Hänger ni med? Kort sagt så bytte Gideons och Junix trummisar med varandra.

Storfors Folkets Hus
Storfors Folkets Hus

Kom till Storfors strax efter halv fem. Vädret var rätt okay. Lite snö som lyste upp marken fanns det även i Storfors. Det var redan fullt med folk som satt och småpratade vid borden i lokalen intill danslokalen. Här i Storfors kommer folket tidigt för att försäkra sig om att få en bra fikaplats. Då ställer enbart serverar dricka i form av ”tetrafestis” så får man själv ha med sig fikakorgen. Ett trevligt inslag.

Conny Eriksson i Junix
Conny Eriksson i Junix

Det var för mig första gången jag skulle få höra Junix med Conny på trummor och sång. Och jag måste säga att det lät riktigt bra. Conny har smällt in mycket bra i bandet och sjunger dessutom mycket bra. En styrka som Junix har är att samtliga bandmedlemmar sjunger vilket är ett stort plus, då alla sångare kompletterar varandra.
Det var bra låtar, behaglig ljudvolym. Det finns ingenting att anmärka på.

I Storfors har man även under kvällen inslag av gammeldans. Nytt för i år är att man dansar 4 moderna 1 gammal. Förut var det 3 moderna och 1 gammal. Även om jag inte kan dansa gammaldans är det kul att kika på dom som kan detta.

Danspublik i Storfors
Danspublik i Storfors

Vill du ha trevligt en söndagskväll, träffa trevligt folk och dansa till bra dansmusik skall du absolut besöka Storfors Folkets Hus. Här har man dessutom en mycket trivsam entréavgift. Inte många ställen som har dans för under 100-lappen.

Här kommer några fler bilder:

Danspublik i Storfors
Danspublik i Storfors
Gunnar och Göran
Gunnar och Göran
Gunnar med dragspelet
Gunnar med dragspelet
Publicerad: 2012-02-12 23:24:07

admin