Expanders tar en timeout

18 maj

På grund av den rådande situationen kommer Expanders att ta en timeouyt. Läs nedan vad kapellmästaren Tony Westland skriver på bandets facebooksida.

Hej, kära vänner. Vad allt kan förändras från en dag till en annan… Jag vill därför informera er om vår/min nuvarande och i längden ohållbara situation.

Verkligheten är att räkningar fortsätter att dimpa ner. Likaså en hel del av verksamhetens fasta kostnader – men i princip inga pengar kommer längre in. Många av sommarens spelningar är inställda. Sannolikt går de resterande samma öde till mötes. När, eller ens om, saker återgår till det normala vet ingen i dagsläget. Jag har under rådande omständigheter därför beslutat att Expanders nu tar en timeout, till att börja med åtminstone fram till september. Jag har så sent som idag påbörjat en yrkesutbildning inom tung trafik (bl.a. C, CE-behörighet & YKB) – en bransch där det redan nu finns en stor efterfrågan och goda chanser till arbete. Min vision är att i framtiden kunna kombinera detta med musiken. Expanders kommer med andra ord att fortsätta – dock under andra förutsättningar och av flera orsaker också med en helt ny lineup, förutom mig själv.

Tack Alexander, Jörgen & Jonas för denna tid, och all lycka till framöver. Jag vill från botten av mitt hjärta även tacka alla er som bidragit/bidrar med gåvor, stöttning och all annan form av hjälp – ni är Guld värda. Så håll ut – innan vi vet ordet av så hörs och ses vi igen! Då till tonerna av ett nytt, fräscht och supertaggat Expanders 3.0… Bamsekram till er alla så länge! Med bästa hälsningar / Tony

Publicerad: 2020-05-18 21:49:46

admin