Får jag lov att presentera Donaldz

6 dec

Dansbandet Robbans med tungvikten på gammaldans har gått i graven. Men utan av bandet har nu ett nytt band startats. Det är dansbandet Donaldz med Donald Fast som kapellmästare. Bandet har mycket på gång. En singel är inspelad, mastrad och klar för att tryckas. Fyra låtar kommer bandet släppa vid årsskiftet. När allt är klart med registreringen av plattan kommer även materialet på Spotify.

Medlemmarna har tidigare spelat i lite andra band. Roland Gustavsson och Dan-Christer ”CC” Karlsson har spelat i Chris-Wagners sedan mitten 60-talet .Kommer från Smålandsstenar ,där dom fortfarande bor.

Karl-Gunnar Bengtsson bor och kommer från Falkenberg. Spelade med Kjell-Inges  69-76. Sedan, ombildades orkestern och 3 av medlemmarna började i Liljedahls. 76-86. Sedan har det blivit en del olika gammaldansorkestrar där Donald fast och Kalle spelat ihop till och från under åren i banden Bodemarks och Robbans.

Christer Ringdahl-Bengtsson bor i Älvsered , har vart med i olika mindre gäng ,och under 20 års tid i Mattix.

Donaldz ligger i startgroparna och har bokat en del jobb 2019 . Man hoppas kunna glädja danspubliken med sin svängiga musik.

Bandet består av:
Donald Fast: Bas och sång 
Roland Gustavsson: Gitarr saxofon och sång
Dan-Cgrister Karlsson: Klaviatur och kör
Karl-Gunnar Bengtsson: Gitarr och sång
Christer Ringdahl Bengtsson: Trummor

Är man intresserad av att boka bandet gör man det genom att kontakta kapellmästaren Donald Fast på telefon donaldfast65@Gmail.com eller telefon 073-08 23 759

Publicerad: 2018-12-06 00:21:42

admin