Får jag lov att presentera Jag & Du

1 apr

Det finns band som tror på en framtid efter corona. Ett av dem är det moderna dansbandet Jag & Du som beställt affischer och kort av oss å MT Trading & Design. Jättekul att hitta nya band att ”samarbeta” med. Jag & Du är ett band som består av ett ihopplock av några av sveriges dansbandselit som de själva skriver på sin hemsida. Nu äntligen har de strålat samman i samma band. Bandet spelar 80- och 90-talshits och schlagers. Allt i dansvänliga arrangemang så att det skall gå att dansa till. Bandet spelställen är allt från offentliga danstillställningar till privata fester och bröllop. Nedan delar jag en film med bandet så att ni kan höra hur det låter.

Bandets medlemmar:
Suzanne Struck: Sång
Tina Larsson: Sång
Mathias Wendt: Gitarr
Mats: Bas
Patrik Scviberg: Trummor

Publicerad: 2020-04-01 23:01:59

admin