Får Jag Lov att presentera Lodestrands

25 jun

Det är alltid lika kul att skriva om nya band som statartar upp och få hjälpa dem sprida nyheter om deras existens. Så jag säger som jag brukar, Får jag lov att presentera bandet Lodestrands för er. Bandet är en trio. Allt efter vad arrangören önskar. Bandet är som de själva uttrycker det väldigt mycket i startgroparna. Man håller som bäst på att bygga upp en repertoar. Tanken är att spela mer åt det mogna hållet, men ändå fräscht. Målet är att kunna spela en eller ett par kvällar per månad, kanske mer om det får fart.

Den uppmärksamme kan se att de valt att stava med S på slutet i stället för Z. Så härligt med band som inte gör som alla andra gör.

På sin facebooksida har de lagt upp ett smakprov. Det är en cover på Sven Ingvarslåten. ”Än finns tid att förlåta” med text och musik av Sven-Erik Magnusson och Ingela ”Pling” Forsman,
Personligen tycker jag det låter helt okej. Så jag kan bara rekommendera er att följa detta band på sociala medier framöver.

https://www.facebook.com/Lodestrands/

Publicerad: 2021-06-25 12:56:07

admin