Fastingen dag 3

29 maj

Hejsan!
På lördagsförmiddagen bär det av till ”Gammeldags marknad” som arrangeras vid Stadshotellet. Ett gäng knallar säljer sina hemgjorda varor i form av handverk, egen odlade grönsaker och andra matprodukter. Sen blir det uppvisning av Kristinehamns folkdanslag som visar schottis, hambo och allt vad det nu heter.

Senare under dagen intar jag lunch på Johanssons grill och pizzeria.

Sen blir det något som alla väntat på, nämligen ”Mora träsk”. Jag tror aldrig att man haft det så kul på någon konsert. För dom kunde få i gång både gammal, ung, vilket tempo och vilket drag. Bör upplevas live. Dom hoppades få komma tillbaka även nästa år. Kul om det kunde bli en tradition.

På kvällen var det så dags att avsluta fastingen. Det gör man genom att orkestern ”Skramlet” spelar upp kl 20.00 från scenen och att man sedan 20.30 avslöjar vem som blivit årets flicka. Efter att det är slut så finns det egentligen bara tivolit kvar att roa sig på.

Hade jag fått varit med och bestämma hade programmet sett något annorlunda ut. För det är ofta glapp i programmet som jag inte gillar. Som på lördagen slutar kanske det kl 15 eller 16. Sen dröjer det som sagt ända tills klockan 20 innan det blir något Då tröttnar ju dom flesta och åker hem, och inte kanske har lust att komma tillbaks tillklockan 20.00
Man måste ha programpunkter hela dagen som de flesta tycker om. fler artister och kanske dans på kvällen till ett dansband. Förr om åren hade man ju fler artister och så, men det blev tydligen för dyrt. Hallå? Har ingen hört tals om sponsorer.

Publicerad: 2004-05-29 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.