Fernandoz med nygammal medlem

17 mar

fernandoz16
Fotomontage: Markus Redman

Ni som följt Fernandoz det senaste året har kanske redan lagt märke till att Tom Manninen inte medverkat i bandet sen Juni 2015. Tom har en längre tid besvärats av kraftiga smärtor i rygg/nacke/axlar. Nu efter en längre tids sjukskrivning har Tom tagit beslutet att lägga ner heltidsturnérandet efter elva år i bandet. Vi hoppas verkligen att Tom kommer på bättringsvägen, och önskar honom all lycka i framtiden med de projekt han tar sig an. Bandet passar även på att tacka deras duktiga vikarier Jan-Erik Auvinen, Simon Åhs, Fredrik Frippe Myrer och Conny Ohlson.

callefernandoz

Toms ersättare blir ingen mindre än Karl-Olof ”Calle med hatten” Werner
Calle slutade i Fernandoz 2004 men har hela tiden sedan dess funnits med i bakgrunden som delägare, bokare, manager m.m.

Eftersom Fernandoz firar 30-årsjubileum i år tyckte Calle att det skulle vara kul att göra en ”Comeback”, om än något tidsbegränsad sådan. Bandet har i skrivande stund redan spelat i 2 månader med den nya sättningen, och det fungerar hur bra som helst. Enligt bandet själva kan man inte tro att Calle varit borta från scenen i så länge som elva år.

Bandet ser ljust på framtiden och under kommande år kommer mycket hända runt bandet, ny platta, 30-årsjubileum plus en massa annat skoj som vi får all anledning att återkomma till.

Källa: Fernandoz.se

Publicerad: 2016-03-17 23:08:41

admin