Fernanodoz med ny hemsida

17 mar

fernandozweb15

Sedan några veckor tillbaka har Fernandoz en helt ny hemsida ute på nätet. Mycket välbehövligt. Men den som surfar in på www.fernandoz.se blir lurad. Den nya hemsidan ligger nämligen under hemsida24 som är ett internetbaserat verktyg för att skapa hemsidor. Jag antar dock att manframöver kommer styra om sin domänadress till ”nya stället”.

Det som möter besökaren är en gammal vägg till en fäbod. Kan det bli mer värmländskt? På hemsidan finns det mesta som man hoppades skulle finnas. Historik, intressant medlemspresentation, bilder m,m m,m. Det finns mycket att läsa. På vissa sidor som historiksidan är det lite för stora textmassor för att jag skulle orka läsa. Jag hade gärna sett att man delat upp texten mer och lagt in fler bilder för att göra det mer luftigt. För har man spelat sen mitten 80-talet är jag övertygad om att man har fler bilder i gömmorna som tål att visas. Jag läser i stället historiken i Roland Anderssons bok ”dansbiten” då det är samma text.

I övrigt en helt okay sida. Som kalenderbitare hade jag gärna sett en mer detaljerad diskografi. Men det kanske kommer. Ett plus i alla fall för att man skriver ut vilka singlar man gett ut. Man skall dock ta i beaktning att hemsidan är en grund som bandet själva kommer sköta om och fylla på med mer information allt eftersom. Så man får hoppas dom läser mina önskningar.

För er som är nyfikna rekommenderas ett besök på: http://fernandoz.hemsida24.se

Fernandoz
Fernandoz
Publicerad: 2015-03-17 21:34:40

admin