Fest hos Zebraweb

1 dec
Mackan
Mackan

I går var det partydags på Zebraweb. Zebraweb är en riktigt nice reklambyrå i Kristinehamn som gör riktigt schyssta prylar. Det var dags för deras årliga fest. Förra året var det Jazztema. I år var det James Bond tema. Det hela artade sig till en riktig trevlig kväll.

Den häftiga ljussatta korridoren
Den häftiga ljussatta korridoren

Så här läcker var korridoren in till själva Zebraweb. Riktigt nice måste jag säga. Bilden ovan är fotograferad utan blixt med lång slutartid. Man hade inrett hela lokalen som en ”spelklubb”. Riktigt snyggt och påkostat in i minsta lilla detalj. När vi kom dit hälsades vi välkommen av järngänget bakom företaget och fick spelmarker som vi kunde använda vid Black jacken. Man hade en tävling där den som hade mest spelmarker var vinnare. Det var riktigt kul att spela. Speciellt nu när det var gratis att spela.

Party hos Zebraweb
Party hos Zebraweb

I baren var det ”fri dryck och mat”. Maten bestod av sushi i olika former. Första gången i mitt liv jag käkade det. Och det funkade väl. Men inget jag kanske skulle köpa hem själv en kväll. Men man måste ju våga prova nya saker med. Vi hade innan ”förfestat” hemma hos en kund. På plats bjöds vi på öl, vin och cider. Själv smakade jag en del på rosa bubbel. och vitt vin. Kan säg att jag dricker sällan vin och bubbel. Köper det aldrig själv utan bara om jag blir bjuden på det.

Black Jack spel
Black Jack spel

Lite Black Jack spelande festdeltagare.

Black Jack spel
Black Jack spel

Klockan började dra sig mot kvart i ett och då tyckte jag det var dags att runda av. i sakta mak vandrade jag hemmt i natten. Gissa om man sov gott när jag kom hem?

Publicerad: 2012-12-01 03:27:33

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.