Flamingokvintetten byter trummis

1 jul
Ulf börjar i Flamingokvintetten
Ulf börjar i Flamingokvintetten

När Lars Lindholm i Flamingokvintetten slutar p,g,a av privata skäl så har man presenterat en ersättare av rang. Nämligen Ulf Georgsson som tidigare spelat i välkända Bhonus orkester.

Så här skriver han om att börja spela i anrika Flamingokvintetten.

Riktigt kul, detta! Jag är så tacksam och glad i denna stund. Självaste Flamingokvintetten har frågat mig om jag vill bli deras trummis – och jag sa ja! Dessa härliga herrar har betytt en hel del för mig, ska Ni veta. Jag har ju varit Bhonus trogen sedan 1981, men redan i mitten av 70-talet var jag igång med mitt spelande. Då hette orkestern Tonnys. Det var min bror Roy och några till som repade friskt i Örby (utanför Kinna). Då såg man upp till de lokala favoriterna Thor-Erics, Kellys och Christers. Men framförallt var det Flamingo som ansågs var ”giganterna”. Att jag nu, nästan 40 år senare, får chansen att lira med dem är riktigt stort!! Hasses röst är lika fin nu som då – om inte ännu bättre!

Det ska bli riktigt kul att få möta er alla framöver. Detta med att spela i dansband är ett ”kall” och jag tar uppdraget på största allvar. Men vi blandar friskt med go’a skratt, jag lovar!

Jag kommer att kombinera spelandet med lite annat. Bland annat jobbar jag som nöjesvärd på M/S Trubaduren. En riktigt trevlig show-båt, som jag tycker Du ska besöka (om du inte gjort det tidigare).

Dessutom vickar jag en del på skolor här i Örgryte/Härlanda.

Sist, men inte minst, låtskrivandet fortsätter, så klart!

Jag vill här tacka grabbarna i bandet för förtroendet och samtidigt skicka en stor kram till Lasse (som faktiskt är en av mina favorittrummisar i denna genre). Lycka till framöver, Lasse. jag ska göra så gott jag kan för att ”axla din mantel”.

Vi ses – och framför allt – vi hörs!

Publicerad: 2013-07-01 22:58:35

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.