Folket strömmade till när Donnez gästade Upperudslogen

6 aug

De har flera år på raken varit det band som dragit flest dansare till logen. Och i år var ingen undantag. Jag tror det är 3:e eller fjärde året på raken som de har säsongsbästa på logen. Det är ju inte illa. Men så har man ju läst att var det än drar fram på sin färd så blir det rekord. Nästan så att det är mer regel än undantag. Men när jag påtalade detta för bandet är dom ödmjuka. Är det verkligen så fick jag till svar. Man kan inte sticka under stol med att det var mycket folk i alla fall. Och det är ju glädjande.

Det blev som tidigare kvällar i sommaren en varm och trevlig danskväll. Kanske inte den tropiska hetta som det varit en del andra kvällar. Men väl varmt. Det gjorde så klart att det blev en hel del vätskekontroller för dansarna. Det gäller att dricka för att hålla vätskebalansen på ett jämn nivå. Det var svettigt både på scenen och på dansgolvet.

Donnez är ett band som håller i gång på scenen och ger max. Så även denna kväll på logen. Upperudslogen är ju lite hemmaplan för Daniel som spelar sax och klaviatur i bandet. Så därför taggar man kanske till lite extra. Hans föräldrar bor ju kvar i Molkom och jag tror han även är uppväxt här om jag inte tar helt fel.

Många bra låtar från nya plattan bjöd Andy Ekenmo på som numera tagit steget fram som frontsolist. Bakom trummorna hittar vi finländaren Kenneth Marins som tidigare trummade i det finlandssvenska bandet San Marino & Linda. Han gled in i bandet efter att ha varit chaufför åt bandet. Tänk som det kan gå. På bas hittar vi fortfarande Johan Karlsson. Sen är ju det ju så klart Donald ”Donne” Lathila som spelar klaviatur och dragspel.

Detta var en kväll när logdans är som bäst. Mycket folk, oerhört trevlig stämning och med en orkester i toppform som ni kan se på bilderna. Fler bilder hittar ni som vanligt på danslogen.se Jag vill som vanligt avrunda med att tacka bandet Donnez och sist men inte minst fantastiska arrangörerna Anette och Marianne med personal. Ni är bara bäst!!!

Publicerad: 2018-08-06 00:04:35

admin