For Swingende tar upp stort och smått

12 okt
Thomas Neraasen och For Swingende
Thomas Neraasen och For Swingende

Jag har tipsat om sidan förr men det tåls att upprepas. Det handlar om den norska danssidan ”For Swingende” som Thomas neraasen driver. Thomas är liksom mig en stor sann dansbandsentusiast som inte bara driver en välbesökt nordisk webbplats för dansbandsmusik. Han sänder även populära och omtyckta radioprogram som kan höras på flera radiostationer i Norge samt på internet.

På sin sida tar Thomas upp nyheter om dansband i stort och smått. Allt från stora dansgalor till små enskilda danser på folkets hus och bygdelokaler. Styrkan i sidan är blandningen och bredden på nyheterna Inget band eller arrangör/dansställe är för sthttp://www.forswingende.com/ort eller för litet för att vara med. Här kommer alla till tals. Något som jag tycker att vissa andra dansbandsiter/tidningar borde lära sig utav.

På sidan finner du förutom nyheter, skivrecensioer, nostalgihörna, chat, bildgalleri med bilder från diverse danskvällar, tävlingar, sändningstider för Thomas dansprogram m,m m,m kort sagt ett fullfjädrad dansbandshemsida.

En bra sak med sidan är att allt material sparas i arkiv så att man kan gå tillbaka och läsa äldre nyheter och skivrecensioner.

Så besök gärna: www.forswingende.com/

Publicerad: 2014-10-12 11:08:51

admin