Företagsbowling med MT Trading & Design

12 mar

I går torsdag den 12/3 var det dags för oss på jobbet at bekänna färg på bowlingbanan. Det var Lusaskens Bowlingklubb som inbjudit tillsponsorträff på Kristinehamns Bowlinghall.

Det hela började med lite information om förening och bowling i stort. Det var mycket man fick veta om bowling som man inte visste, detta följder av en underbar buffé bestående av fläskfilé, potatisgratäng, sås och grönsaker. Jisses vad gôtt det var. Man tänkte inte i det ögonblicket på att man efter skulle spela bowling.

Men med facit i hand tror jag inte matintaget påverkade resultatet något. Spelar man bowling ungefär 1 gång per år och mer sällan än det så kanske man inte ska räkna med för mycket. Men efter två inledande kast med samtliga käglor kvar så tyckte jag kanske att det var dags att få ner dem. Och ska det göras, så ska det göras rejält på en gång. Så det kunde ju inte bli något annat än strike. Någon annat fanns ju inte på kartan. Nu kanske ni tror att det blev fler strikes efter detta, och jo det blev några få strikes och spärrar.

Efter ett tag var det så dags att kavla upp ärmarna och bli en aningens mer seriös. Det var då den stora fajten skulle börja. På spel stod en pokal i form av en riktig bowlingkägla. Det var nu som de andra företagarna skulle bekänna färg. Jag vet inte alls vad som hände men att vara bäst när det gäller gällde tydligen inte mig. Helt plötsligt gick det inte riktigt som jag ville. Kanske var det stundens allvar som gjorde att nerverna började dansa. Men hur som helst så blev det en trevlig afton i alla fall.

Banorna var bokade till kl 21.00 men vi fick löfte om att spela fram tills stängningsdags kl 22.00, men jag bröt upp kl 21.30 för att åka hem och sända ”nattsudd” på dansbandsdax.se

Publicerad: 2009-03-12 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.