Förfrågan om reklambanners

22 maj

Jag har fått förfrågan om vad det kostar med en reklambanner på min hemsida. Mitt svar är gratis. Det kostar således ingenting att ha ett samarbete med min hemsida. Jagh har sagt det fört men samarbete A och O. Jag driver ju denna sida helt ideellt då jag brinner så för dansmusiken. Därför är det helt gratis att ha med sin logga här. Kan även meddela att alla reportage och allt som skrivs görs helt ideellt. I dessa tider känns det väldigt gott att få kunna erbjuda dansbanden artiklar och nyheter på hemsidan.

Finns det inga motkrav? Nej det gör det inte. Inte mer än att jag uppskattar att ni i sociala medier sprider reportagen från min hemsida.

Kontakta mig gärna för mer information om du önskar samarbete med mig och min hemsida.

Publicerad: 2021-05-22 14:06:28

admin