Fredagsmys med Matz Bladhs

13 mar

Fredagsmys är heligt för en del. Man kan göra det på många olika sätt och på många olika platser. Just denna fredag bestämde sig brorsan och jag att styra kosan till Karlstad och Hotell Fröding för lite dans till de eminenta grabbarna i Matz Bladhs. Senast vi såg dem var i Forshaga i höstas. Mycket folk hade tagit sig till hotellet denna kväll. Det var svårt att få en parkeringsplats. Så detta bådade gott. Restaurangen var välfylld. med facit i hand blev det en riktig trevlig afton med Falkenbergspojkarna.

Lite kändisar var på plats också. Robban Andersson från Vålberg är en trogen dansare som alltid dyker upp när det vankas dans på hotellet. Sen var min chefs ena mamma där med sin gubbe. En glad överraskning. Jansson från Karlstad var så klart också där. Från Svanskog kom Michael Andersson som spelar gitarr och sjunger i Holidays. Grabbarna i Bladhs gjorde som vanligt ingen besviken. När man åker ut på Matz Bladhs så vet man vad man får. Kvalitativ dansmusik av yttersta klass. Sedan var det trevligt att höra Conny Nilsson igen. Han kommer att sluta som sångare i Matz Bladhs för att ägna sig åt andra musikprojekt hemmavid bland annat. Men efter lite efterforskning finns det tid för oss att ta farväl av Conny innan han ger sig innan sommaren.

Kvällen till ära slog jag till på lite cider. Tänkte bjuda brorsan på en Öl men eftersom han kör fick det bli sprite i stället. Men det funkar det med. Kanske man nån gång ska slå till på ett hotellpaket med mat, rum och spa?

Klocka rusade på och till slut var vi så framme vid kvällens sista dans. Tack till Matz Bladhs för härlig musik. Som vanligt så är det så att önskar du se fler bilder från denna trevliga kväll är det bara att surfa in på danslogen.se Där finner du lite fler publikbilder än de som finns här nedan.

Publicerad: 2018-03-13 23:04:57

admin