Gideons bjöd på dansgodis på tre

7 jul

Denna onsdag for vi i väg till Degerfors för lite dans. Mina vänner i Gidoens skulle j spela och sjunga och det kan man ju inte missa. Denna kväll kom de med lite manfall. Robban som spelar gitarr och sax hade blivit krasslig och kunde inte närvara denna kväll. Men i stället för att ställa in och ge arrangören huvudbry så bestämde de sig för att åka i väg och genomföra kvällen på tre man. Det blev lite pyssel med låtar och lite annat vem som skulle sjunga vad. Men de kom i väg i alla fall. Och det är ju det som är huvudsaken.

Just denna kväll var det fotboll så vi undrade om det skulle komma något folk. Dessutom var det ju Sverige som spelade mot Mexiko. Med facit i hand vet vi ju hur matchen slutade. Och vi vet även att det blev en riktig lyckad kväll i Degerforsparken med riktigt mycket folk som valde dansen framför fotbollen. Stort tack till er alla som kom och som håller dessa parker levande. Utan er skulle Dansbandssverige stanna.

För er som inte vet så har jag producerat bandets hemsida och även designat deras affischer och kort. De tycker alltid att det är lika trevligt när vi dyker upp. Och som vanligt blev det lite bilder till hemsidan deras. Och det blev även lite bilder till danslogen.se som jag samarbetar med.

Tack Hans, Peter och Conny för en trevlig kväll. Detta fixade ni ju galant. Och till Robban vill jag bara skicka krya på dig hälsningar. När detta skrivs är ju förhoppningsvis på benen igen.

Publicerad: 2018-07-07 22:51:08

admin