Gideons förgyllde danskvällen vid Upperudslogen

9 aug

Så var det dags för Esksilstunabandet Gideons att inta scenen på Upperudslogen i Molkom. Första gången som hela bandet är här. Conny Eriksson som är trummis i bandet har varit här tidigare. De har spelat i över 50 år och aldrig besökt logen tidigare. Men bättre sent än aldrig heter det.

Denna lördag var det lite mindre folk än normalt. Orsaken var hettan som var. Tropisk hetta gjorde nog att flera inte orkade åka i väg för att dansa. Men de som var där höll i gång från första till sista dans.

Som jag skrivit i tidigare inlägg så är Gideons ett band jag följt länge. Första gången var på Viking Line Cinderella. Sedan dess har våra vägar korsats på landets dansbanor, på båtar, folkets hus och i parker. Men nu var det ett tag sedan sist då de inte var bokade till Storfors i våras. Men snart ses vi igen då de kommer till Degerforsparken i augusti. Lite lustigt att det tar flera månader i bland innan man ses och i bland flera gånger inom loppet av två veckor.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Men denna gången blir det inga bilder som kommer publiceras på danslogen.se Detta eftersom arrangören förbjöd mig att ta publikbilder. Så för att tillmötesgå PRO Nyeds ”regler” så blir det enbart bilder på orkestern samt omgivningarna.
Jag tar ju bilder i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här på logen och där med göra reklam för danserna.

Alla som kom och dansade i kväll i hettan skall ha en stor eloge. Gideons som mäktade med att spela skall ha en minst lika stor eloge. Ni var superbra som alltid. Hoppas att arrangörerna låter er komma tillbaka nästa sommar.

Publicerad: 2019-08-09 12:18:05

admin