Gideons förgyllde danskvällen

13 dec
Dansanre till Gideons
Dansanre till Gideons

Söndagen den 2 December styrde jag kosan till Storfors och deras Folkets hus där Eskilstunabandet Gideons stod på scenen. Lite snö och många minusgrader gjorde att jag inte trodde att det skulle komma så mycket folk.Men ack vad jag bedrog mig. Det kom ungefär lika mycket folk som det alltid gör i Storfors.

Danspublik
Danspublik

Gideons med ”nya” sättningen som varat i ungefär ett år blir bara bättre och bättre tycker jag. låter riktigt bra om dem nu. Det flyter på fint genom hela kvällen. Får du chansen att dansa till Gideons tycker jag att du skall ta den. bandet spelar lättdansat go mogen dansmusik med inslag av gammaldans. Kika in på www.gideons.se och se vart bandet spelar här näst.

Mackan i Storfors
Mackan i Storfors

Så här var jag klädd i Storfors. Skjorta från MQ, Bxor från Humör och Västen kommer från H&M. Skorna som ni inte ser kommer från Skopunkten.

Eftersom det snart är jul så hade jag köpt med mig en chokladkorg med italiensk choklad från La Suissa. Enligt uppgift tyckte grabbarna om den och hade kalast på det på väg hem till Eskilstuna på natten.

Det var full fart på golvet hela kvällen. Det hela blev en riktigt trevlig kväll. Både publik och arrangörer verkade nöjda med kvällen. Som avslutning på kvällen bjöd Robert Hallblad på ett saxmedley med massor av sköna låter som jag tror varenda kotte kände igen. Härligt! Så skall en danskväll avslutas.

Gideons
Gideons

När dansen var slut blev det lite fotograferande till Gideons hemsida som jag gjort. Det blev en helt okay gruppbild. Se vad stiliga grabbarna var i sina nya scenkläder. Strax efter 21.00 tackade jag av orkestern och styrde kosan hemmåt igen.

Publicerad: 2012-12-13 01:05:54

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.