Gideons förgyllde kvällen i Storfors Kulturhus

13 mar

Storfors Kommun testade hösten 2022 med att arrangera två danser i Kulturhuset med Jompaz och Matz Rogers. Dessa kvällar slog väl ut vilket gjorde att de valt att satsa på dans även under våren. Den 19 februari var det så dags för säsongspremiär med Gideons som fick hoppa istället för Samzons.

Det var väldigt många år sedan som jag såg Gideons live. Detta på grund av pandemin. Så man kan lugnt säga att det var ett kärt återseende. Danspubliken hade även den hittat hit och det blev en mycket trivsam danskväll. Många nya låtar hade bandet repat in vilket var till glädje för oss som var där och svängde våra lurviga. Det blev en hel del filmer från kvällen som går att beskåda på min youtubekanal. Lite bilder blev det så klart från Storfors som kan beskådas nedan. Fler publikbilder finns på danslogen.se

Alla jag träffade och de jag dansade med tycket det var trevligt att Storfors kommit i gång med danserna igen. Det var ett mycket kärt återseende. Tack tilla all som var där och förgyllde kvällen. Tack till Gideons för alla nya låtar som ni repat in. Tack på återseende.

Publicerad: 2023-03-13 23:12:54

admin