Gideons gästade Storfors Kulturhus

25 apr

Storfors Kulturhus platsen för denna söndag då jag gav mig ut på dans. Det var glädje och härlig musik som stod i fokus när Gideons söndagsdans svarade för dansmusiken. Med en härlig atmosfär och en ström av leenden möttes besökarna av ett band som levererade taktfast mogen dansmusik.

Mitt i centrum av denna kväll stod som sagt Gideons, en namnkunnig gestalt som vet hur man drar i trådarna för att skapa en oförglömlig upplevelse. För många var söndagsdansen inte bara en händelse, utan en tradition som gett gemenskap och glädje i många år.

På scenen strålade Gideons anrika orkester från Eskilstuna. Bandet, med Peter Berg på bas och sång, Robert Hallblad på saxofon, gitarr, dragspel och sång, Conny Eriksson bak trummorna och även han med sång, samt Hans Östlund som behärskade klaviatur och gitarr , samlade en erfarenhet med råge.

Men det var inte bara dansen som lockade besökarna till Storfors Kulturhus denna söndag. Det var atmosfären av samhörighet och det varma välkomnandet från både bandet och arrangörerna som gjorde upplevelsen komplett. I en värld där stress och oro kan vara dominerande, erbjöd Gideons söndagsdans en välbehövlig paus och en chans att återupptäcka glädjen i att leva och dela stunden med andra.

Med facit i hand blev det en helt okej med Gideons. Ett band som jag samarbetat med i över 15 års tid. Tack grabbar för en fin kväll.

Publicerad: 2024-04-25 11:45:49

admin