Gideons svängde loss i Storfors Folkets Hus

4 mar

Här kommer lite härliga dansbilder från en genomtrevlig danskväll i Storfors. För musiken svarade Gideons orkester från Eskilstuna. Som vanligt var det mycket dansant och trevlig publik som tillsammans med orkestern skapade en härlig stämning.

Bandet härstammar från Eskilstuna och är en mycket väletablerad orkester som har existerat enda sedan 1968! De spelar en gedigen, publiktillvänd dansmusik, moget blandat med moderna tongångar. Och just denna söndag hade dessa herrar bestämt sig för att styra kosan till Storfors och kulturhuset. Mycket bra idé det hade eftersom jag hade samma tanke.

Det blev många härliga danslåtar som de framförde under kvällen. Många kända ”gamla” bekant låtar som går hem hos publiken. Och en del nya låtar hördes också under kvällen. Mycket trivsamt.

Som vanligt blev det en del dansbilder till danslogen också. Fler bilder finns publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det Storfors kulturhus och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Publicerad: 2020-03-04 11:53:44

admin