Glädje och gemenskap med Sandins i Edsvalla

15 mar

Så har jag då varit på dans igen i Edsvalla Folkets Hus. Denna gång var det Sandins som svarade för dansmusiken. De ersatte Tobbez som fick ställa in sin spelning. Men det blev en kväll där stjärnorna på himlen dansade i takt med de glädjefyllda melodierna, samlades dansare från när och fjärran för att uppleva en minnesvärd kväll med Sandins i Edsvalla Folkets Hus. Medan den kalla vårvinden fortfarande nafsade i luften, fylldes salen snabbt av en energifylld atmosfär och förväntansfulla leenden.

Sandins, ett härligt gäng, sprider inte bara glädje utan lyfter också taket med sin musikaliska mångfald, och charm. Den kvällen var inget undantag när de bjöd på sin blandade repertoar som fick fötter att sväva över dansgolvet.

Sandins består av musiker som är lika begåvad som de är passionerade. Med Johan Kronesäter på gitarr, Johnny Sandin på bas och sång, Mattias Karlsson på klaviatur, dragspel och sång, samt Pär Johansson på trummor och sång, bildar de ett enastående musikaliskt lag. Deras samspel är inget annat än magi och det märktes tydligt hur deras musik förvandlade dansgolvet till en arena av lycka och rytm.

Från första tonen till sista danssteget förmedlade Sandins en kärlek till musiken. Det märks att de har kul på scenen och det smittar av sig på publiken. Det var en kväll fylld av härliga danslåtar, skratt och en härlig gemenskap. Och bakom denna fantastiska kväll stod en toppenarrangör som vet hur man skapar minnesvärda evenemang som får folk att vilja återvända om och om igen.

Publicerad: 2024-03-15 01:34:53

admin