Halt i dag

24 feb

I dag ser vädret ut att bli bra. Har fått rapporter om att det är halt ute så man får ta det jäkligt lugnt, och då får man väl göra det så man inte råkar ut för några personskador. Men som tur har jag inte så längst hemifrån till busshållplatsen, ungefär 10 15 meter.

I kväll är det dags för Let´s Dance igen. I dag är det jäkligt svårt att säga vilka som får ”åka hem” och lämna programmet. För nu är det så oerhört starka och bra danspar kvar i tävlingen. Egentligen så vill man ju att ingen ska behöva lämna, men så blir det ju ändå. Eftersom det är såpass bra startfällt så vill jag inte tippa på vem som får lämna. Jag är feg denna veckan.

Nu är det långt kvar innan releasepartyt på www.riivaz.se blir av. Då ska sidan öppnas med buller och bång. I alla fall med lite buller. Det blir en stor bankett i Stockholm. Nåja, Det blir nog en mosbricka på Statoil under festliga former. *skämtar*

Eftersom jag är så sugen på att skapa har jag gjort en sajt med mitt fotoalbum som finns på adress www.markuz.se/fotoalbum Jag ska finputsa lite på layouten.

Ha det bra alla mina läsare av bloggen.

Publicerad: 2006-02-24 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.