Hedins bjöd på dansgodis i Degerforsparken

18 jul

Äntligen onsdag för i afton är det dans. Denna dag var det åter dags för dans i Degerforsparken. Orkestern som spelade i dag var Skånepågarna i Hedins. Ett band som tidigare spelat flera gånger här i parken både som kvartett och som trio

Landade i parken en kvart innan det skulle börja. Det hade redan kommit en del folk och många husbilar. Härligt att se. Bandet består av Ola Nordén på sång och gitarr, Conny Hedin på Trumpet, gitarr, klaviatur samt Christoffer Olofsson på trummor, sång var taggade till tänderna att leverera härlig bra dansmusik. Tio minuter innan avspark så var det massor med dansfolk som stod och väntade på att klockan skulle bli 18.00 och dansen skulle ta sin början.

Alltid när Hedins spelar här så kommer det mycket folk. Det brukar oftast sluta med att de har en av säsongens bästa publiksiffror. Denna afton var ingen undantag. Massor med folk överallt. Conny hälsade publiken välkomna. Sedan räknade Christoffer in till aftonens första dans.

Det är fantastisk med så mycket folk trots den ihållande värmen. Mycket vätska går det åt i alla fall. Men det har man så klart ordnat för sig i parken. Vattendunkar finns med färskt vatten. Bara att dricka så mycket man vill. I år värnar man också om miljön då man uppmanar folk att spara sin pappmugg och skriva sitt namn på den. Smart.

Det hela artade sig som vanligt till en mycket trivsam danskväll med dessa Skånepågar. Fin dansmusik och mycket applåder till orkestern. Detta är ett band som jag kan rekommendera om du gillar mogen dansmusik med inslag av instrumental musik på trumet. Dessa grabbar vet garanterat vad de pysslar med.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i parken och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Som vanligt tackar jag samtliga inblandade för en trivsam afton.

Publicerad: 2019-07-18 00:53:55

admin