Hedins drog dansare i värmen

8 jul

Äntligen onsdag för i afton är det dans. Denna dag var det åter dags för dans i Degerforsparken. Orkestern som spelade i dag var Skånepågarna i Hedins. Ett band som tidigare spelat flera gånger här i parken. Som vanligt består bandet av av Ola Nordén på sång och gitarr, Conny Hedin på Trumpet, gitarr, klaviatur samt Christoffer Olofsson på trummor, sång

Mycket folk i parken denna afton. Tio minuter innan avspark så var det massor med dansfolk som stod och väntade på att klockan skulle bli 18.00 och dansen skulle ta sin början. Förra året när Hedins spelade här i Degerforsparken fick de näst bästa publiksiffran. Med tanke på dagens tillströmning blev det åter igen e nfin siffra. Minns inte så exakt. Men det är inte så konstigt att de drar folk när vädret är med oss och det spelas så fin musik. ”Sitter här i regnet” fick inleda kvällen i Degerfors följt av ”En tro på kärleken”.

Det är fantastisk med så mycket folk trots den ihållande värmen. Mycket vätska går det åt i alla fall. Men det har man så klart ordnat för sig i parken. Vattendunkar finns med färskt vatten. Bara att dricka så mycket man vill. I år värnar man också om miljön då man uppmanar folk att spara sin pappmugg och skriva sitt namn på den. Smart.

Och som ni kan se nedan blev det som vanligt lite bilder till danslogen och hemsidan. Fler publikbilder finner ni på danslogen.se Alltid lika trevligt att få uppskattning för bilderna och den tid man lägger ner. Flertalet dansare var framme och berömde bilderna. Sånt är alltid kul.

Ja som ni förstår så blev den riktigt trevlig kväll i Degerfors.sista dansen blev som alltid ”Öppna landskap” instrumentalt på trumpet. Underbart spelat.
Jag vill tacka Hedins och alla dansare som stod ut den närmaste tropiska hettan.
På återseende i dansens virvlar.

Publicerad: 2018-07-08 22:52:59

admin