Hemma från Stora Folkparksdansen i Mariestad

16 aug

Då var man hemma från årets upplaga av ”Stora Folkparksdansen” i Mariestad. Underbara dagar med toppenbra väder, trevlig dansmusik, en otroligt fin folkpark och genomtrevliga arrangörer. Vad mer kan man begära? Det blev succé i år igen.

Mycket folk båda dagarna. Vädret gjorde nog sitt till att folk valde Mariestad denna helg. Jag har dessutom fått stiftat bekantskap med två för mig nya band. Jag har vetat om deras existens men det var första gången jag såg dem live. Paige och Voize. Det sistnämnda överraskade mig rejält. Ett band jag garanterat kommer se live igen. Streaplers, Donnez, Claes Lövgrens, Sannex, Blender, Elisas, Voize och Casanovas gjorde nog ingen besviken.

Dansare på stan lockade som vanligt många dansare som dansade runt på Mariestads gator. Dansband på stan blev även det en succé. Jag tror aldrig man skådat så mycket folk på torget i Mariestad.

Stort tack till alla dansband, arrangörer och övriga som jag mött denna helg. Ett längre reportage kommer framöver på hemsidan.

Nedan följer lite bilder. Fler bilder är på gång. Jag måste bara sortera upp dem först och välja ut dom som är riktigt bra.

stfpdansen.inst-01

stfpdansen.inst-02

stfpdansen.inst-03

stfpdansen.inst-04

stfpdansen.inst-05

stfpdansen.inst-06

Publicerad: 2015-08-16 22:09:47

admin