Hittade en dansbana med orkester

17 jul
Dans ned Gideons
Dans ned Gideons

Jadå var man i Mälarstaden där man hittade en dansbana med tillhörande orkester. Medans andra drar till Malung så uppsöker jag dom lite mindre dansställena. Jag är övertygad om att Malung klarar sig utan mig i år. Jag befinner mig vid Djäkneberget. Här arrangerar Djäknebergets Restaurang med stöd av Kultur-, idrotts – och fritidsförvaltningen danse varje onsdag under sommaren. Det hela artade sig till en riktig trevlig kväll. Mer läsning om detta kommer framöver i bloggen. Ett ställe jag kan rekommendera. Dom har väldigt god mat dessutom.

Kommande danskvällar på Djäkneberget
Onsdag 23/7 Rolles
Onsdag 30/7 4 Knektar
Onsdag 6/8 Jiges

Publicerad: 2014-07-17 21:45:11

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.