Holens bjöd på dansglädje i Molkom

23 jun

Så var det dags för lite logdans igen på Upperudslogen. Denna gång var det en söndag och lite PRO-dans som stod på schemat. Den största anledningen till att jag var där berodde så klart på orkestern. Det var trevliga Holens orkester från Vingåker som svarade för musiken denna kväll. Kent, Monica, Conny och Kenneth heter medlemmarna i bandet. Och det börjar på att bli lite tjatigt att skriva om vädret. Men det var så klart sol sol sol som bara den och varmt. Så det gällde att dricka mycket under kvällen.

Mycket folk hade kommit till logen denna förtjusande söndag. Vi småpratade lite med holens innan det var dags för dem att äntra scenen. För Connys del var det premiär på logen. Han hade aldrig varit här tidigare. Men han tyckte det var ett otroligt fint ställe och en härlig loge. Dansgolvet fylls snabbt med trevliga dansare från när och fjärran. Av applåderna att döma är Holens mycket populära här. Kent tar till orda och hälsar publiken välkomna. Gensvar direkt. Vart skall detta sluta? Med tanke på värmen uppmanar han publiken att dricka mycket vatten.

Jag passade även denna kväll på att plåta lite runtomkring bilder på logen. Det kan alltid vara bra att ha i marknadsföreningen av logen. Det är ju så att jag och broder har hand om logens facebooksida där vi gör reklam för lördagsdanserna. Det är ju så fina miljöer.

Inne på logen framför Kent en av mammas favoritlåtar. ”Det skall komma en môra” som Mona Gustafson gjort. Tillsammans med ”Så länge mina ögon ser” som även den är signerat Mona G. Kan det bli mera rätt? Tack Holens för att ni bjuder publiken på det som de vill ha. Många fina evergreens blandat med lite egna låtar också.

Det hela artade sig till en mycket trivsam kväll vid logen om än lite varm. Efter dansen blev det sedvanligt en korv. Sedan sade vi hej då till Holens som dagen därpå skulle och och spela upp till dans på Svedboäng.

Publicerad: 2018-06-23 23:16:20

admin